COVID-19 INFORMATION ERHVERV


Kære kunde,

I øjeblikket, hvor verden går ind i usikre tider, hvor de nationale myndigheder træffer ekstraordinære foranstaltninger for at begrænsee Covid-19-pandemien og forstyrrer vores samfunds daglige liv, ser vi os selv som leverandør af en vigtig tjeneste: At bidrage til sikker mobilitet af mennesker og varer såsom mad eller medicin.

I løbet af Covid-19 pandemien har vi oplevet et uventet niveau af efterspørgsel på varevogne, samt på biler, der kan benyttes som et alternativ til offentlig transport. Det er samtidig en måde at bidrage til forskellige sektorers og virksomheders leveringsservice.

Vores netværk er fortsat til jeres rådighed.

Som den førende europæiske biludlejer, konfronteret med beslutningen om at holde vores stationer åbne - eller at lukke dem, mener vi, at den generelle interesse skal være fremherskende. Find her listen over stationer, der forbliver åbne og til din tjeneste, hovedsageligt i lufthavne, jernbanestationer, centrum samt i forstæderne (Vans & Trucks supersites).

Din sikkerhed såvel som vores medarbejderes sikkerhed er vores prioritet nr. 1!

Ud over de udvidede rengøringsforanstaltninger med den systematiske anvendelse af desinfektionsmidler i vores køretøjer,  som vi allerede har implementeret, anvender vi i øjeblikket også ekstra foranstaltninger på disse nøglestationer: systematisk desinfektion af skranken mellem hver kunde og "nulkontakt"-politik (køretøjsnøgle forseglet i en konvolut, når den er desinficeret).

Vi er her for at hjælpe

Vores virksomhed, som opereatør af mobilitetstjenester, har en 70-årig tradition for service til offentligheden og til lokale og internationale virksomheder. I hele denne periode vil vi gøre alt for at fortsætte denne mission med sikkerhed og fleksibilitet.

Kør med fleksibilitet

Europcar indfører både fleksible samt gratis ændrings- og aflysningsvilkår for alle vores kunder.

Vi har udvidet vores gratis ændring og afbestillingspolitik til din nuværende eller fremtidige reservation for enhver afhentning indtil 31. maj 2020.

 

Nick Harwood

Global Sales Director

Europcar Mobility Group