FAQ Corona-virus (Covid 19)


Kan jeg rejse til en klassificeret rød zone (3 identificerede regioner i Frankrig og i Norditalien - se aktuelle rød zoner her) med et af vores køretøjer? 

Vi implementerer ikke rejsebegrænsninger for brug af vores køretøjer. Kunderne skal følge lokale myndigheders vejledninger og rejsebegrænsninger. Se de lokale danske myndigheders anbefalinger her.

Kan jeg køre til alle lande i EU med dette køretøj? Skal jeg informere jer om hvilke lande jeg vil køre til?

Vi implementerer ikke rejsebegrænsninger for brug af vores køretøjer. Kunderne skal følge lokale myndigheders vejledninger og rejsebegrænsninger. Se de lokale danske myndigheders anbefalinger her. Vores almindelige lejebetingelser og gebyr for envejsleje og aflevering ved andre stationer/lande gælder fortsat. Se vores lejebetingelser her.

Er jeg sikker på ikke at blive smittet ved leje af et af jeres køretøjer? Gør I noget ekstra rengøringsmæssigt, når I klargører køretøjerne? 

Alle vore køretøjer bliver rengjort, før de lejes ud, og vi har indført ekstra rengøring af køretøjerne indvendigt. 

Hvilke forebyggende tiltag har I indført i forhold til, at jeres personale har kontakt med kunder fra mange forskellige lande?

Vi har rådgivet vores personale om at følge de lokale sundhedsmyndigheders vejledninger og anbefalinger i forhold til forebyggende tiltag. 

Jeg er blevet smittet eller har været i karantæne. Kan I hente min lejebil?

Hvis du er blevet smittet eller har været i karantæne så gælder der en 9 dages karantæne for at minimere risiko for smittespredning. Køretøjet vil forblive lejet ud til dig i den 9 dages karantæneperiode. Hvis lejen ikke inkluderer Aflevering eller Afhentningsservice så vil vi hvis muligt afhente køretøjet efter den 9 dages karantæneperiode (bemærk at gebyrer for afhentning kan forekomme).

Har I nogen forsikring som dækker annullering i tilfælde af force majeure eller beredskabs inddæmning? 

Forsikringen skal fremgå af din kontrakt for at dække. Bemærk at ved bookinger på en station som er placeret i en karantæne zone/ "rød zone" af lokale sundhedsmyndigheder, så er der ikke no-show gebyr eller annulleringsgebyr inden for 48 timer før afhenting.