Leasing af firmabil


Dine fordele som erhvervskunde

Hos Europcar ved vi, at leasing af firmabil skal kunne tilpasses den enkelte erhvervskunde. Vores mange års erfaring gør, at vi kan give dig, som har brug for erhvervsleasing, en række fordele. 

Én kontakt til det hele

Hos Europcar Leasing tror vi på, at en fast kontakt giver dig de bedste betingelser. Derfor får du en leasingkontakt tilknyttet, der sammen med vores kollegaer på en af vores 32 stationer lokalt i Danmark er med dig hele vejen fra tilbudsgivning til udlevering og gennemgang af din leasingbil.

  • Vores leasingspecialister har beskæftiget sig med bilbranchen i en lang årrække, og vores ekspertise indenfor leasing gør, at vi kan føre dig sikkert igennem din leasingaftale (min. 12 måneder).

Kontakt os nu

Fleksibilitet

Vi forstår, at bilbehov er forskellige og kan ændre sig. Derfor gør vi i Europcar Leasing hvad vi kan for at holde vores aftaler så fleksible som mulig. Det vil sige, at du med en standard leasingaftale hos Europcar får mulighed for:

  • At vælge bil fra en af Danmarks største bilflåder og med afhentning fra dag til dag på en af vores 32 stationer i Danmark.
  • At bytte bil (efter 3 måneder) eller justere km-forbruget hvis dit eller din medarbejders kørselsbehov måtte ændre sig.
  • At afbryde leasingaftalen til en af markeds mest fordelaftige afbrydselsvilkår.

Tryghed

Ingen kan lide uforudsete udgifter. Derfor får du hos Europcar leasing en leasingaftale med alle inclusive, herunder:

  • Erstatningsbil under alle forhold, service, dækaftale (sommerdæk), vedligeholdelse, forsikring, ejerafgift og vejhjælp.
  • Ro i maven da du slipper for rentestigninger og bilens værditab.

 

Som erhvervskunde hos Europcar kan du få et gratis Privilege Club kort. Med et Privilege Club kort opnår du en lang række fordele - og jo oftere vi ser dig, jo flere fordele får du. 

Læs mere om fordelene ved Privilege Club kort her

Læs mere om leasing af varebil 

Få et tilbud

Send os en leasingforespørgsel og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel