Roadtrips i Danmark

Når du lejer bil, kan du nemt køre til seværdigheder, der ellers kan være svære at besøge med offentlig trafik eller på cykel. Vi har med inspiration fra Visit Danmark og vores Europcarkunder fundet frem til 3 fantastiske seværdigheder, som er mindst et besøg værd på roadtrippet. Følg med på siden og se, hvilke seværdigheder vi anbefaler i løbet af sommeren. God tur! Vi ses på vejene.

 

Roadtrip #1

Skovtårnet - Camp Adventure

Kør til skovtårnet ved Camp Adventure på Sydsjælland er en unik oplevelse i særklasse, og det er nærmest et ubeskriveligt majestætisk syn ud over Sydsjælland. Tårnet er hele 45 meter højt, og platformen på toppen af  det nye Sydsjællandske ikon ligger 135 meter over havets overflade. Dette gør det til det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Når man står på toppen kan man se 25 km ud over landskabet og kigger man mod nord kan man faktisk se helt til Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og dele af den københavnske skyline.

Skovtårnsvej 1

4683 Rønnede

 

Roadtrip #2

De Seks Glemte Kæmper

Roadtrip med hele 6 stops! Tag på jagt efter de seks imponerende trækæmper, som gemmer sig i skovene uden for København.

Du finder seks smukke naturområder kan du støde på kæmperne, som har fundet til ro på bakketoppe, ved vandet og i idylliske lysninger, langt fra Københavns mest besøgte attraktioner.

Netop derfor har kunstneren, Thomas Dambo, valgt de seks forstadsskove vest for København som hjem for sine kreative, magiske skabninger.

Skal man opleve alle seks skulpturer, er det nødvendigt med en bil. Overvej desuden at kombinere det med et besøg på Arken Museum for Moderne Kunst.

Find de præcise lokationer på www.thomasdambo.dk.

2635 Ishøj

 

Roadtrip #3

Skagen: Grenen

Grenen er spidsen af Jylland, hvor de to have, Skagerrak og Kattegat, mødes i smuk forening.

Det er en enestående oplevelse at stå på den yderste spids af Jylland og det Europæiske fastland og mærke de to have slå sammen, når bølgerne brydes over Skagens Rev.

Men pas på den meget stærke strøm. Det er strengt forbudt at bade her.

Få et godt grin, når du ser Grenens turistvenlige sæler, som fuldstændig har vænnet sig til de mange forbipasserende turister.

Du kan sagtens parkere, og fra P-pladsen kan du fra påske til og med uge 43 køre med Sandormen helt ud til Grenens spids. Den har kørt turister ud på Grenen i over 50 år og er blevet en del af stedets spændende historie.

Grenen

9990 Skagen