Lej en el- eller plug-in hybrid bil

Når du lejer en elbil fra Europcar, passer du ikke bare på miljøet, men du kan også reducere dine udgifter til brændstof. Alle vores elektriske biler inkluderer min. 80% opladning, når du henter bilen*, og du kan i lejeperioden bruge det offentlige ladenetværk til at lade bilen.

 
 

Udvalg af vores biler

Cupra Born

Cupra Born

Hyundai Kona el. lign. | Grp. CEA

5 døre
5 døre
5 pers.
Elektrisk
Automatik
Automat
Klima
Aircondition
Vælg bil
Polestar 2

Polestar 2

Audi Q4 el. lign. | Grp. LEA

5 døre
5 døre
5 pers.
Elektrisk
Automatik
Automat
Klima
Aircondition
Vælg bil
Renault Zoe

Renault Zoe

el. lign. | Grp. AEA

5 døre
5 døre
5 pers.
Elektrisk
Automatik
Automat
Klima
Aircondition
Vælg bil
Tesla Model 3

Tesla Model 3

Skoda Enyaq el. lign. | Grp. EEA

5 døre
5 døre
5 pers.
Elektrisk
Automatik
Automat
Klima
Aircondition
Vælg bil
 

Opladning af elbiler er nemt

Det skal være nemt at oplade din lejede elbil fra Europcar. Vi har udarbejdet en guide til opladning af elbiler, så du kan læse, hvordan du starter og slutter en opladning.

Når du lejer en elbil hos os, udleveres bilen med minimum 80% strøm. Alle vores elbiler udleveres med et ladekabel, som du kan benytte, når du skal oplade bilen.

Via vores samarbejdspartner Q8 tilbyder vi yderligere informationer om opladning. Du får adgang til hele Q8's opladningsunivers, hvor du kan se et kort over alle ladestandere i hele Europa, starte og slutte din opladning samt betale.

Find din nærmeste ladestander
Opladning af en elbil

Fordelene ved at leje elbil

Elbilens CO2 aftryk er markant lavere end en tilsvarende fossilbil og tilmed er dens lokale forurening tæt på nul til gavn for både miljø og byliv.

Der er også rig mulighed for at spare penge, når du kører i en elbil i Danmark og Europa. I København bliver en beboerlicens f.eks. udregnet efter en bils brændstofforbrug, hvilket gør parkeringen med elbiler gratis.

De fleste elbiler har et højt og konstant tilgængeligt moment, hvilket giver en dynamisk og behagelig køreoplevelse. Elmotoren har ligeledes et lavt støjniveau sammenlignet med en brændstofmotor. Du slipper derfor for motorstøjen, når du kører bil.

Elektrisk, hybrid, plug-in: Hvad er forskellen?

Elbiler har kun en elektrisk motor og et genopladeligt batteri. Biler med en elektrisk motor har lave ladeomkostninger (op til 80% i besparelse ift. brændstof), er støjsvage, lette at køre og har ingen CO2-emissioner.

Hybridbiler har en forbrændingsmotor, hvortil der er tilkoblet en elektrisk motor og et batteri, som ikke kan oplades eksternt. Hybridbiler har reducerede brændstofudgifter i byen og mindre CO2-udledning.

Plug-in hybridbiler har en begrænset rækkevidde i elektrisk tilstand og skifter derefter til forbrændingsmotoren, når batteriet er tomt. De har et lavere brændstofforbrug sammenlignet med hybridbilen og en længere rækkevidde i elektrisk tilstand.

Kvinde og mand ved ladestander

Firmabil på el

Der er ingen tvivl om, at elbiler og plug-in hybrider vinder terræn i Danmark. Batterierne bliver større, antallet af ladestandere øges og priserne på elbiler falder. De forbedrede forhold har gjort det attraktivt at gøre firmabilen elektrisk. Nye tal fra De Danske Bilimportører viser, at elbiler og plug-in hybrider står for 43% af de samlede nyregistreringer i januar og februar 2023.

Hvis du er klar til at være en del af den grønne bølge, kan du med fordel skifte den konventionelle firmabil – eller hele virksomhedens bilflåde – ud med et grønnere alternativ i form af en elbil eller en plug-in hybrid.

Læs mere om vores erhvervsløsninger

FAQ om leje af el- og plug-in hybrid biler

Se vores guide til, hvordan du starter og slutter en opladning.

For yderligere information om opladning henviser vi til vores samarbejdspartner Q8, hvor du kan downloade Q8-opladnings appen, til når du er på farten.

Download Q8 app til Apple Download Q8 app i Google Play

Læs mere om opladning af elbiler hos vores samarbejdspartner Q8 lige her.

Bilens rækkevidde skifter fra elbil til elbil, og derudover er der også andre faktorer, der spiller ind - herunder temperatur, hastighed og kørselsmønster. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et nærmere estimat ift. de bilmodeller, som vi tilbyder.

Ladetiden afhænger af flere faktorer. Fx er lynopladning markant hurtigere end en normal ladestander og hjemmeladning. Læs mere om opladning af elbil og se Q8's lokationer med lynladere. Her kan du også selv beregne din forventede ladetid.

Der medfølger et ladekabel (type 2) samt en guide til, hvordan du oplader en bil, når du lejer en bil hos os.

Det er meget forskelligt fra kommune til kommune. Undersøg altid hvilke regler, der gælder i den by, du skal parkere i.

Ja, du kan sagtens minilease en elbil hos os.

* Alle vores elbiler udleveres med min. 80% strøm og skal afleveres med min. 80% strøm. I fald bilen afleveres med lavere batteriniveau, opkræver vi et Battery Charge gebyr for opladning til 80% (Læs vores vilkår for nærmere betingelser).