Vind en uges gratis billeje!

Klar til at cruise sommeren i møde med gratis billeje? Vi trækker lod blandt læserne af vores nyhedsbrev. Alle tilmeldte får desuden en rabatkode til en værdi af 100 kr.

Hver mandag sommeren igennem finder vi to heldige vindere af en uges gratis billeje på en af vores biler (gruppe A, B, C eller tilsvarende). Alt du skal gøre, for at få et “lod” i puljen, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende fortæller om tips til din næste køretur rundt i Danmark.

Første lodtrækning er mandag d. 17. juni og sidste gang vil være mandag d. 12. august. Der vil altså være ni lodtrækninger i alt og dermed god chance for at være blandt en af de heldige vindere.

100 kr. i rabat til alle

Udover chancen for en uges gratis billeje til at besøge familien i Danmark eller blot cruise rundt i det ganske danske land, får alle en værdikode på 100 kr., der kan bruges på en booking og/eller tilkøb af ekstra udstyr. Koden kan kun bruges til booking på www.europcar.dk og koden skal tastes ind i feltet Promotion kode på Betalingssiden.

Regler og betingelser

Konkurrencen kører i perioden 14. juni til og med 12. august 2019 og gælder for alle private lejere (virksomheder og leasingkunder kan derfor ikke deltage). Der trækkes lod om 2 x 1 uges gratis billeje hver mandag i denne periode startende med mandag d. 17. juni. Lodtrækningen foregår kl. 8. Der trækkes lod blandt nye tilmeldinger til nyhedsbrevet i denne periode.

Er du den heldige vinder af en uges gratis billeje skal denne være anvendt inden 31. december 2019. Billejen kan kun anvendes i Danmark. Bilen er inkl. 700 km og basis forsikring. Selvrisiko på 5.000 kr. Vinderne kan tilkøbe ekstra forsikringer, ekstra km fra 1,95 kr. pr. km og ekstra udstyr som barnesæder, ekstra chauffør o.l.

Alle der skriver sig op til nyhedsbrevet får desuden 100 kr. i rabat til en billeje og/eller tilkøb af ekstraudstyr. Du vil få tilsendt en rabatkode umiddelbart efter tilmelding, der kan anvendes frem til og med 31. august 2019. Vinderne får direkte besked, ligesom at de også vil blive offentliggjort i nyhedsbrevet.

Deltag i konkurrencen

Tilmeld dig nyhedsbrevet via formularen og deltag i konkurrencen.