1 time

Delebiler (fra 1 time)

Som en del af Europcar familien findes Europas førende delebilsudbyder og vi kan med disse produkter bl.a. støtte op om jeres ESG strategi.

30 dage

Lejebiler (fra 1 dag)

Vi yder altid service af højeste kvalitet og vi har Danmarks største flåde af lejebiler, så vi altid kan få jer hurtigt og sikkert videre.

30 dage

Månedsleje (fra 1 måned)

Vi tilbyder biler og varevogne til erhverv på månedsbasis med høj kvalitet, fleksibilitet og til en fast lav pris.

30 dage

Leasing (fra 1 år)

Europcar er din betroede leasing rådgiver og med adgang til 8.000 biler, varevogne og minibusser, sikrer vi at du altid får dækket dit behov.

Find en bil der opfylder dit behov

Elektrisk

Renault Zoe

Stationcar

Ford Focus

Premium

Range Rover Velar

Varebil

Renault Express

Varevogn

Ford Transit Custom

Alukasse

Alukasse

4 fordele når du lejer som erhverv hos Europcar

Vi har stor erfaring med udlejning af både store og små varevogne til erhverv. Vi ved derfor det er vigtigt at gøre det nemt, enkelt og hurtigt at leje en kassevogn. Hos Europcar tilbyder vi derfor altid 4 fordele:

1. Dag til dag levering: 24 timers levering på varebiler og ofte mulighed for afhentning samme dag

2. Fleksibel aftale: Du får en fleksibel aftale inkl. varevognsrådgivning af vores specialistteam

3. Altid en station tæt ved: Nem tilgængelighed ved Europcars 32 stationer over hele landet 

4. Levering: Du får mulighed for levering på firmaadresse mod gebyr

 

Ofte stillede spørgsmål

De 6 varevognstyper du kan leje eller lease hos Europcar finder du her. Vælg 'Varevogne' i menuen "Hvilken biltype ønsker du?"

Når du lejer eller leaser din varevogn hos Europcar, har du mulighed for at vælge en varevogn, der er skræddersyet til dine behov. Vi har altid flere forskellige typer af kvalitetsvarevogne til rådighed, så uanset om du har brug for en varevogn på 3 m3, 11.5 m3 eller 18.5 m3 har vi en varevogn, der passer til dig og dine behov.

Se eventuelt også vores erhvervsunderside ”før du lejer bil”, hvor du får relevante informationer omkring, hvilke forudsætninger der gør sig gældende, for at leje en varebil hos Europcar. Du finder blandt andet information omkring: aldersbetingelser, selvrisiko, kørsel i udlandet m.m.

Med en erhvervsløsning hos os, er du sikret:

  • Fast kontaktperson i Europcars erhvervsafdeling.
  • Fleksible lejelængder og mulighed for månedsleje uden binding.
  • Hjælp ved breakdown.
  • Gratis medlemskab af Europcars Privilege Club.
  • Adgang til 7.000 personbiler, varevogne og minibusser.

Uanset om du skal leje eller lease din næste varevogn, sørger vi for hos Europcar at den passer til dine behov. Både i størrelse, funktioner og hvor lang tid du skal bruge den. Fordi vi har mange års erfaring indenfor udlejning af varevogne, gør vi hos Europcar det enkelt, klart og tydeligt for dig. Se mere her, hvis du har brug for at leje en lastbil.  

Kontakt os

Har du stadig spørgsmål, så kan vi kontaktes på tlf. 89 33 73 33 (Jylland/Fyn) eller 33 55 99 22 (Sjælland/Bornholm), eller på mail salgsadm@europcar.dk. Du kan også sende os en forespørgsel.

Send leasing forespørgsel

 

Læs mere om