Erhvervsleasing af firmabil


Erhvervsleasing hos Europcar

Hos Europcar tilbyder vi erhvervsleasing til alle størrelser af virksomheder. Overvejer du og din virksomhed leasing af en ny firmabil, har Europcar adgang til 7.000 biler, varevogne og minibusser. For at være sikker på at du leaser den rette firmabil, der passer til dine behov, tilbyder vi individuel service og et trygt leasingforløb. Det betyder blandt andet mulighed for at udskifte bil undervejs i din leasingperiode og tilpasning af antal kilometer, du reelt kører i den leaset firmabil.

Med skræddersyet løsninger får du hos Europcar altid de skarpeste priser på erhvervsleasing uden uforudsete udgifter. Er du interesseret i erhvervsleasing, kan du oprette dig som kunde på blot 3 minutter i dag.

Leasing af bil

Hos Europcar har vi et stort udvalg af biler til erhvervsleasing. Derved er du sikker på at finde en firmabil, der giver en komfortabel køreoplevelse. Firmabilerne varierer i rummelighed og størrelse, så du kan tilpasse billeasing efter dit behov og erhverv. Du kan derfor vælge alt fra firmabiler med bredt motorprogram, firehjulstræk og et væld af udstyrspakker.

Tilbringer du mange arbejdstimer i firmabilen, kan du med fordel gøre turen mere behagelig ved at vælge en bil med automatgear.

Erhvervsleasing af elbil

Blandt vores firmabiler er det også muligt at lease elbiler eller plugin-hybrid. Ved erhvervsleasing af en elbil får du et grønnere alternativ til den konventionelle firmabil. Se udvalget af elbiler til erhvervsleasing her.

Erhvervsleasing af varevogn

Med erhvervsleasing af varevogne hos Europcar får du en leasingsaftale, der er tilpasset dit arbejde. Vores varevogne er inddelt i 6 grupper, der sikrer at du ikke betaler for mere, end du har brug for. Du kan derved lease en varevogn med en størrelse fra 1.6 m3 helt op til en varevogn med lift på 18.5 m3. Læs mere om erhvervsleasing af varevogne her.

Dine fordele som erhvervskunde

Med mange års erfaring i leasing af firmabiler ved vi hos Europcar, at erhvervsleasing skal kunne tilpasses den enkelte erhvervskunde. Uanset om du har brug for erhvervsleasing af bil eller varevogn tilbyder vi derfor en række fordele, så du kan få den bedst mulige løsning til dig og din virksomhed.

Én kontakt til det hele

Hos Europcar Leasing tror vi på, at en fast kontakt giver dig de bedste betingelser. Derfor får du en leasingkontakt tilknyttet, der sammen med vores kollegaer på en af vores 32 stationer lokalt i Danmark er med dig hele vejen fra tilbudsgivning til udlevering og gennemgang af din leasingbil.

Vores leasingspecialister har beskæftiget sig med bilbranchen i en lang årrække, og vores ekspertise indenfor erhvervsleasing gør, at vi kan føre dig sikkert igennem din leasingaftale (min. 12 måneder).

Kontakt os nu

Fleksibilitet

Vi forstår, at bilbehov er forskellige og kan ændre sig. Derfor gør vi i Europcar Leasing, hvad vi kan for at holde vores aftaler så fleksible som mulig. Det vil sige, at du med en standard leasingaftale hos Europcar får mulighed for:

  • At vælge bil fra en af Danmarks største bilflåder og med afhentning fra dag til dag på en af vores 32 stationer i Danmark.
  • At bytte bil (efter 3 måneder) eller justere km-forbruget hvis dit eller din medarbejders kørselsbehov måtte ændre sig.
  • At afbryde leasingaftalen til en af markeds mest fordelagtige afbrydelsesvilkår.

Tryghed – ingen uforudsete udgifter

Ingen bryder sig om uforudsete udgifter. Derfor får du hos Europcar Leasing, en erhvervsleasingaftale med all inclusive, herunder

  • Erstatningsbil under alle forhold, service, dækaftale (sommerdæk), vedligeholdelse, forsikring, ejerafgift og vejhjælp.
  • Ro i maven, da du slipper for rentestigninger og bilens værditab.

 

Som erhvervskunde hos Europcar kan du få et gratis Privilege Club kort. Med et Privilege Club kort opnår du en lang række fordele - og jo oftere vi ser dig, jo flere fordele får du.

Læs mere om fordelene ved Privilege Club kort her