Europcar Mobility Groups ESG-strategi

Europcar Mobility Groups ESG-strategi er integreret med resten af virksomhedens forretningsdrift, der fokuserer på at opnå en positiv indvirkning på samfund, miljø og vores mange interessenter med henblik på at skabe en mere bæredygtig fremtid for alle. Vores mission er at 'tilbyde attraktive alternativer til ejerskabet af køretøjer på en ansvarlig måde'.


Læs vores ESG-strategi

Lokale initiativer

Europcar Danmark arbejder passioneret sammen med udvalgte samarbejdspartnere i efterlevelsen af vores værdier, vores ’Commit Together Program’ og i visionen om, at vores virksomhedsdrift skal skabe en mere bæredygtig fremtid.

Se herunder et udvalg af de samarbejder vi har etableret med henblik på en ansvarlig gensidig virksomhedsdrift:

 
PostNord samarbejde - Europcar leverer elbiler

PostNord sender 25 nye elektriske pakkebiler på vejene i samarbejde med Europcar

Udrulningen skete som et led i PostNords grønne omstilling, hvor vi stod for levering af el-varevogne, som hjalp med at få julepakker og breve på vejene i de større byer.

 

Europcar leverer elbiler og el-varevogne til filmbranchen i samarbejde med SF Studios

For SF Studios er ansvarlig filmproduktion en vigtig del af dagligdagen. Vi har hos Europcar hjulpet til med at levere elektriske mobilitetsløsninger som el-varevogne og elbiler til deres mange produktioner for at være med til at sikre deres produktion en Green Film-certificering.

SF Studios samarbejde - Europcar leverer elbiler
 
PostNord samarbejde - Europcar leverer elbiler

Upcycling virksomhed VAER skaber sneakers af udtjente Europcar uniformer

Europcar og upcycling virksomheden VAER er gået sammen om at skabe en kollektion af sneakers, produceret af aflagte Europcar uniformer. Samarbejdet er efterfølgende blevet taget udover Danmarks grænser, hvor Europcar Tyskland også har et samarbejde med VAER.

Læs artikel
 

Europcar x NorthSide

Som officiel leverandør og mobilitetspartner hjælper Europcar bl.a. med en række el- og hybridbiler til afvikling af festivalen. En partneraftale med fælles grøn målsætning ♻️ NorthSide har en grøn strategi, hvor økologi, urbanitet og bæredygtighed er i højsædet.

SF Studios samarbejde - Europcar leverer elbiler