Book via Europcar


Book via Europcar frem for eksterne firmaer/bookingportaler

Book altid via europcar.com eller via vores danske reservationskontor.

Ved bestilling direkte ved Europcar er du bl.a. sikret følgende fordele:

  • Mulighed for fuld fleksibilitet. Dvs. mulighed for at vælge produkt, hvor man kan ændre og annullere uden gebyrer.
  • Mulighed for at vælge mellem forudbetaling og ingen forudbetaling.
  • Europcars forsikringsbetingelser. (Dvs. ingen krav om politirapport ved skade).
  • Adgang til danske medarbejdere, der også kan hjælpe dig, hvis din billeje i udlandet ikke forløber som forventet.

Bestilling via en bookingportal

Ved bestilling via en bookingportal kan Europcars danske medarbejdere ikke få adgang til din reservation. Derfor kan vi ikke hjælpe med evt. spørgsmål til bestillingen, senere spørgsmål i selve lejeperioden samt spørgsmål efter endt lejeperiode. Her er det i stedet bookingportalen du skal kontakte, hvilket kan være krævende hvis bookingportalen fx ligger i USA eller Rusland.

Hvorfor er Europcar ikke altid billigst?

Nogle gange er det billigere at bestille din lejebil via en bookingportal i stedet for direkte via Europcar, selvom det er ved Europcar at bilen udleveres. Dette skyldes ofte at bookingportalen bestiller bilen hos Europcar helt uden eller med begrænset forsikringsdækning.

Bookingportalen står selv for forsikringsdækningen. Du skal betale for skaden direkte til Europcar. Efterfølgende skal du som kunde selv kontakte bookingportalen med henblik på at få bookingportalen til at dække udgiften til den opkrævede skade.

Bookingportalen har ofte nogle mere restriktive krav for udbetaling af forsikring, end hvis du havde bestilt billeje og forsikring direkte ved Europcar. Fx kræver nogle bookingportaler en politirapport, før de vil dække beløbet for en opkrævet skade.