Leasing af varevogn - der passer dit behov


Hos Europcar kan du lease varevogne på flere forskellige vilkår alt afhængigt af, hvad din virksomheds behov er. Her på siden har vi samlet de muligheder, du har for at lease varevogne hos Europcar. Og hvilke fordele du opnår.

Leasingmuligheder

Vores forskellige leasingprodukter er tilpasset, alt efter om du har brug for at lease en varevogn i kort eller lang tid og om du har brug for stor fleksibilitet eller en mere fast aftale. Hos Europcar tilpasser vi nemlig vores leasing produkter til kunden og ikke omvendt. 

Er du privatkunde, der ønsker at lease en bil, så anbefaler vi vores minileasing


Minileasing - leasing uden udbetaling

Minilease er for dig, der skal bruge en varevogn i en kortere periode. Ved at lease varevognen i stedet for at leje, eller købe den, får du nogle fordele:

 • 0 kr. i udbetaling
 • Ingen førstegangsydelse
 • Intet afbrydelsesgebyr
 • Inden uforudsete udgifter
 • Ingen binding (de første 30 dage)

Hvornår er minilease en god ide?

Ford Courier Van leasingMinilease er først og fremmest en god ide for virksomheder, der har brug for fleksibilitet i forbindelse med leasing af en varevogn.

Det kan være, at I har en tidsbegrænset opgave, hvor det ikke kan betale sig at investere i nyt til jeres bilflåde. Derudover kan I få en varevogn i lige den størrelse, I skal bruge.

Læs mere om minileasing af varevogne


LejeLeasing – skift bil efter 3 måneder

Lejeleasing er for virksomheder, der søger leasing af varevogne på mere fleksible vilkår end traditionel leasing. Fleksibiliteten giver dig mulighed for at skifte bil hver 3. måned. Derudover er lejeleasing en fordel for virksomheder, som skal bruge en ekstra varevogn i en begrænset med ukendt periode.
 
Læs mere om lejeleasing 

Aktuelle leasingtilbud

Udover vores faste leasingprodukter har vi næsten altid forskellige leasingtilbud på varevogne.
 
Vil du være helt sikker på, hvilket leasingprodukt der er det helt rigtige for din virksomhed, så kan du kontakte vores leasingspecialister. Du fra dine behov guider de dig til, den helt rigtige leasingaftale og samtidig ved de, hvilke tilbud der er aktuelle for leasing af varebiler. 

Kontakt leasing


Typer af varevogne

Hos Europcar har vi et stort udvalg af varevogne til erhverv. Vores varevogne er inddelt i 6 grupper alt efter størrelse. Du har derfor mulighed for at lease en lille varevogn med en størrelse fra 1,6 m3 helt op til en varevogn med lift på 18,5 m3. 

 • VW Caddy Van el.lign., (Bilgruppe 1)
 • Ford C-Max Van el.lign., (Bilgruppe 2)
 • Ford Transit Custom el.lign., (Bilgruppe 3)
 • Ford Transit Høj el.lign., (Bilgruppe 4)
 • Ford Transit Alukasse m/lift el.lign. (Bilgruppe 5)
 • Iveco Daily Alukasse m/lift el.lign. (Bilgruppe 6)

 
Har du brug for endnu mere plads, kan du også lease en lastbil


Fordele ved at lease hos Europcar

Hos Europcar ved vi, at det skal være enkelt og fleksibelt at lease varevogne og andre firmabiler. Derfor er fleksibilitet også nøgleordet i vores leasingprodukter. Det giver dig mulighed for, at udskifte bilerne undervejs, tilpasse kilometerne, ligesom der altid er en erstatningsbil i nærheden, med vores 32 udlejningssteder fordelt i hele landet.  

 

Det vigtigste for os i valget af bilpartner har helt klart været den store fleksibilitet som vi netop har fået hos Europcar.

- Joakim Thörring, CFO - Kunde & CO

Er du erhvervskunde hos Europcar og leaser dine varevogne, eller andre firmabiler hos os, får du en fast kontakt. Det giver både dig og din virksomhed, og os de bedste betingelser for et godt og langt samarbejde. Alle vores leasingsspecialister har mange års erfaring i bilbranchen og Europcar har en høj ekspertise indenfor leasing. Der er mange andre fordele som:

 • At vælge bil fra en af Danmarks største bilflåder og med afhentning fra dag til dag på en af vores 32 stationer i Danmark.
 • At bytte bil (efter 3 måneder) eller justere km-forbruget hvis dit eller din medarbejders kørselsbehov måtte ændre sig.
 • At afbryde leasingaftalen til en af markeds mest fordelaftige afbrydselsvilkår.
 • Erstatningsbil under alle forhold, service, dækaftale (sommerdæk), vedligeholdelse, forsikring, ejerafgift og vejhjælp.
 • Ro i maven da du slipper for rentestigninger og bilens værditab.

Lease en varebil - Ford Transit

Kontakt Leasing Erhverv

Tlf. 33 55 99 90

Mail leasing@europcar.dk

Åbningstider
Man - Tors. 08.00 - 16.30
Fre. 08.00 - 16.00