Nem op- og nedskalering af bilflåden

Kristoffer Christiansen citat


Vi lever i en tid, hvor fleksibilitet er vigtigere end nogensinde før. Vi har set verden ændre sig for øjnene af os. Først COVID-19, så krigen i Ukraine og sideløbende et ekstremt volatilt finansielt marked. Det har for mange skabt udfordringer, men dertil også nye løsninger. Mange ting skal gøres på en ny måde, da vi er blevet opmærksomme på, at vi lever i en skrøbelig verden, som gennemgår konstante forandringer med skærpende krav.

Fleksibilitet i en usikker fremtid

Med vores fleksibilitet kan vi hos Europcar afhjælpe dig med jeres flåde i en usikre fremtid.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • At supplere jer med køretøjer indenfor 24 timer
  • Dagsleje, ugeleje og månedsleje hvor biler kan returneres fra dag til dag
  • Leasingløsninger fra 12 mdr.
  • Skiftende køretøjer. Vi har en bred flådesammensætning af både personbiler og varevogne
  • At supplere med biler, hvor I f.eks. oplever sæsonudsving eller til projekter med kort behov for biler
  • Prøvebiler – f.eks. el-biler – passer denne type bil til jeres kørselsmønster?

Hver enkel virksomhed er forskellig og har forskellige behov. Derfor findes der ikke en universalløsning. Det ville næsten også være for kedeligt.

Hvad er den rette løsning for jeres virksomhed?
 

Nem justering af bilflåden

Har I brug for nemt at kunne justere i bilflåden? Jeres virksomhed har måske brug for ti biler nu, men hvad med om tre måneder, hvordan ser det ud der? Ved at leje gennem Europcar kan I vælge at leje x antal køretøjer, og når I så selv er godt kørende, og føler jer sikre nok til at købe endnu en bil, kan I afslutte lejeperioden for den ene bil. Dermed kan I nemt op- og nedskalere bilflåden.

For relativt nye virksomheder, kan det være en idé at leje køretøjer i starten. Dermed binder man ikke likviditet i biler, og frigiver dermed likviditet til anden side. Fleksibiliteten som følger med, gør også at man ikke binder sig til en flåde, hvis behovet for køretøjet ændrer sig løbende.

I kan få afprøvet el- og hybridløsninger, inden der laves store investeringer. Denne løsning er populær at bruge i 12 måneder, så bilerne bliver en del af hverdagen. Derved kommer I til at kende bilernes styrker og svagheder i al slags vejr.

Kontakt os på 33 55 99 22 for en løsning til netop jeres virksomhed. Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe med netop dit behov.
 

Ønsker du også en fleksibel lejeløsning til din virksomhed?

Klik her

Skal du bruge en bil eller varevogn her og nu?

Book direkte

Ønsker du at læse andre af vores artikler?

Læs mere