Beskyttelse af dine oplysninger

Privatlivspolitik

1. Hvem behandler dine personoplysninger?

Europcar Danmark (Østergaard Biler A/S),Jens Baggesens Vej 90N, DK8200 Aarhus N er "dataansvarlig" for dine personoplysninger, der indsamles og behandles via dette websted, vores mobilapplikationer eller vores udlejningsbureauer for at tilbyde dig mobilitetsløsninger.

Udtrykkene "Europcar", "vi", "os" eller "vores", som vi bruger i denne politik, henviser til Europcar Danmark.

Europcar er medlem af Europcar Mobility Group. Udtrykket "vores koncern" henviser til Europcar Mobility Group.

Når du udveksler personoplysninger med os, eller når vi indsamler personoplysninger om dig, forpligter vi os til at behandle disse i overensstemmelse med denne politik.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi om dig?

Som udbyder af mobilitetsløsninger indsamler og behandler vi forskellige kategorier af personoplysninger i forbindelse med dette websted og vores mobilapplikationer og for at kunne tilbyde dig vores produkter og tjenester.

Med personoplysninger mener vi ikke kun data, der kan identificere dig direkte, men også data, der kan identificere dig indirekte.

Kategorierne af personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med vores tjenester og brugen af ​​vores websted og vores mobilapplikationer, inkluderer følgende:

  • Dine identifikationsdata: efternavn, fornavn, e-mailadresse, telefonnummer, postadresse, konto-id;
  • Hvis relevant, identifikationsdata for yderligere chauffør(er): efternavn, fornavn, e-mailadresse, telefonnummer, postadresse;
  • Dit kørekort og kørekort af eventuelle yderligere chauffører(r);
  • Betalingsdata: kontonumre, kreditkortnumre osv.;
  • Finansielle data: dine fakturaer;
  • I givet fald oplysninger om trafikovertrædelser;
  • Oplysninger om din flyrejse i tilfælde af, at dit køretøjs afhentningssted er en lufthavn,
  • Oplysninger om din bilreservation, især ift. at supplere de loyalitetsprogrammer som du tilføjer og/eller vil være medlem af med data;
  • Data vedrørende din brug på vores websted eller vores mobilapplikationer;
  • Data vedrørende dine tilfredshedsundersøgelser eller fra dine interaktioner på vores dedikerede sociale mediesider;
  • Stemme, audiovisuelle og elektroniske data: optagelser af din kommunikation via e-mail, chat eller telefon med vores kundeserviceafdeling;
  • Oplysninger, der indsamles via vores ”Connected Vehicle”  (dvs. hvis det køretøj, du lejer, er af nyere årgang og derfor et intelligent køretøj): køretøjsstatus, oplysninger om skader eller ulykker, data om køretøjets ydeevne, operationelle og diagnostiske data, kilometertal, accelerations- og bremsehastigheder, brændstofforbrug og brændstofniveauer, dæktryk, kilometertæller, køretøjets placering og andre oplysninger om køretøjet. For mere information om databehandling ved brug af Europcars ”Connected Vehicle”, se venligst den dedikerede fortrolighedspolitik link: Connected Vehicle ; og/eller
  • Data relateret til cookies og andre lignende teknologier. For information om brugen af ​​cookies, se vores cookiepolitik.

Vi indsamler de fleste af dine personoplysninger direkte fra dig, men vi modtager muligvis data fra tredjeparter, herunder de kompetente myndigheder og private selskaber, der har ansvaret for at håndtere bøder for trafikovertrædelser.

 

3 - Til hvilke formål behandler vi dine personoplysninger?

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger til forskellige formål og på følgende retsgrundlag:

Formål med behandlingen

Retsgrundlag for behandlingen

Oprettelse og styring af din kundekonto.

Denne behandlingsaktivitet er baseret på accept af vilkår og betingelser for brug af vores websted eller vores mobilapplikationer, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a og litra f.

  • Administrationen af ​​din reservation og lejekontrakt især til:bekræftelse, ændring eller annullering af din reservation;
  • for at kommunikere med dig angående din reservation og leje (for eksempel at give dig information om din reservation og leje, sende dig påmindelsesmeddelelser, før du returnerer dit køretøj, for at besvare dine spørgsmål eller forslag);
  • administrere din leje;
  • administrere dine betalinger og fakturaer;
  • administrere opkrævning af skyldige beløb (inklusive efterfølgende omkostninger såsom bøder for trafikovertrædelser og/eller erstatning for skader på køretøjet);
  • håndtering af krav; og/eller
  • køb og administrere forsikring til dit køretøj xi. købe og administrere forsikring til dit køretøj.

Disse behandlingsaktiviteter er nødvendige for udførelsen af ​​den lejekontrakt, som du indgår med os, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

Du kan vælge at registrere dit kreditkort til dine fremtidige bookinger.

i.         Administration af forretningsrelaterede dokumenter (fx faktura, ordrer, elektronisk indgåede kontakter, mv.).

Disse behandlingsaktiviteter er nødvendige for udførelsen kontrakt, der indgås med os, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b, samt vores retlige forpligtelse til behandling, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c.

ii.         Kontrol af dit kørekort

iii.         Denne validering kan udføres (i) manuelt af vores kundeserviceafdeling eller (ii) ved hjælp af en ansigtsgenkendelsesenhed.

(i) Denne behandling er nødvendig for udførelsen af den lejekontrakt, du indgår med os, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

(ii) Brug af ansigtsgenkendelsesløsningen er baseret på dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Bekæmpelse af kreditkortsvindel.

Denne behandling er baseret på vores legitime interesse i at beskytte os mod kreditkortsvindel, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f og databeskyttelseslovens § 8, stk. 3, 2. led.

Bekræftelse af at du ikke er registreret på en international sanktionsliste (særligt lister udarbejdet og administreret af: (a) den amerikanske stat (inkl. OFACs liste over borgere fra særligt udvalgte lande og personligt sanktionerede personer) og lister fra det amerikanske udenrigsministerium; (b) FN’s sikkerhedsråd, (c) EU og EU medlemsstater (inkl. EU’s konsoliderede liste af personer underlagt EU’s finansielle sanktioner); og (d) Storbritannien (inkl. UK’s Office of Financial Sanctions Implementation (“OFSI”) konsoliderede liste af personer underlagt finansielle sanktioner).

Vores behandling af personoplysninger i den forbindelse sker på baggrund af vores legitime interesse i at sikre, at vi ikke forbryder os mod internationale sanktionsregimer, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f og databeskyttelseslovens § 8, stk. 3, 2. Led.

Gennemførelse af tilfredshedsundersøgelser for at forbedre din oplevelse med vores produkter / tjenester.

Denne behandling er baseret på vores legitime interesse i at få et bedre kendskab til kundernes behov og at forbedre dets tjenester og kundeservice, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Chat i realtid på vores hjemmeside.

Denne behandling er baseret på vores legitime interesse i at besvare brugernes spørgsmål om vores produkter og tjenester, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Udførelse af forretningsudviklings- og marketingaktiviteter, herunder:

  1. afsendelse af e-mails og SMS’er medsærlige tilbud og kampagner;
  2. registrering af din lejehistorik for at foreslå vores produkter og tjenester til dig, når du søger efter nye reservationer eller sende dig særlige tilbud og fordele;
  3. styring af dit loyalitetsprogram og medlemskort;
  4. organisering af konkurrencer og lodtrækninger;
  5. v - afsendelse af e-mails om en reservation, vi ikke har gennemført, eller om status for dine reservationsanmodninger;
  6. vi - styring og opdatering af prospektdatabasen.

Vores kommercielle og marketingaktiviteter, dvs. afsendelse af kommercielle meddelelser for at promovere vores produkter og tjenester (i til iv) er underlagt dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a og markedsføringsloven § 10, stk. 1.

I tilfælde af at du allerede er vores kunde, kan du modtage kommercielle meddelelser for produkter og tjenester svarende til dem, vi allerede har leveret til dig, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f og markedsføringsloven § 10, stk. 2.

Afsendelse af disse meddelelser vil være baseret på vores legitime interesse i at kommunikere om vores produkter og tjenester.

Behandlingsaktiviteter inkluderet i kategori (v) er baseret på vores legitime interesse i simpelthen og at fremskynde processen med reservation af vores klient, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Behandlingsaktiviteter inkluderet i kategori (vi) er baseret på vores legitime interesse i at administrere vores prospektdatabase, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Administration af ​​bøder for trafikforseelser, især for:

  • overførsel til det nationale agentur for automatisk behandling af overtrædelser identiteten på den vigtigste driver, der er nævnt i lejekontrakten.

Denne behandlingsaktivitet er baseret på vores retlige forpligtelser og forfølgelse af retskrav, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c og litra f samt databeskyttelsesforordningens art. 9, stk. 2, litra f, herunder i medfør af færdselsloven og bekendtgørelse om udlejning af motorkøretøjer uden fører.

Styring og vedligeholdelse af en liste over kunder med visse kontraktmæssige risici med hensyn til:

  • betalingshændelser, der resulterer i retssager;
  • trafikulykker eller gentagne skader;
  • upassende eller truende adfærd overfor vores medarbejdere eller øvrige kunder; og/eller
  • brugen af ​​vores køretøjer i strid med de generelle lejevilkår.

Denne behandlingsaktivitet er baseret på vores legitime interesse, især vores interesse i at hævde vores rettigheder, for at forhindre risici og svig i forbindelse med ​​din lejekontrakt, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

I denne henseende forsøger vi at opretholde en rimelig balance mellem behovet for at behandle dine personoplysninger og respekten for dine rettigheder og frihedsrettigheder, især beskyttelsen af ​​privatlivets fred. Hvis du vises på denne liste over udsatte kunder, afvises din reservationsanmodning. Du kan klage over denne beslutning ved at sende en e-mail til følgende adresse:  dpo@europcar.com .

Videoovervågning i vores lokaler.

Denne behandlingsaktivitet er baseret på vores legitime interesse i at sikre ejendom og personer på vores stationer ved en afskrækkende virkning eller på en sådan måde, at vi kan identificere gerningsmændene til skader, tyveri eller aggression, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f og databeskyttelseslovens § 8, stk. 3, 2. led.

Analyse af navigationsdata på vores hjemmeside og mobile applikationer.

Denne behandling er baseret på vores legitime interesse i at forbedre vores produkter og tjenester, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

 

4. Hvem er modtagerne af dine personoplysninger?

4.1 Modtagerkategorier

Hvis det er nødvendigt, kan dine personoplysninger videregives:

  1. til vores medarbejdere, vores autoriserede repræsentanter, andre selskaber i vores koncern og vores franchise-netværk, vores agenter og formidlere, der har mandat til at tilbyde dig vores produkter og tjenester;
  2. til vores underleverandører, især vores it-tjenesteudbydere til hosting, vedligeholdelse eller udviklingsformål, der hjælper os med at tilbyde dig vores produkter og tjenester eller inkassobureauer, der hjælper os med at indkræve ubetalte udeståender. Disse kan være enheder, der er medlemmer af vores koncern eller eksterne tjenesteudbydere;
  3. til vores forsikringsselskaber for at sikre dækning og  generelt at administrere forsikringen til dit køretøj;
  4. reklamebureauer, marketingbureauer, sociale netværk og digitale agenturer til at hjælpe os med at gennemføre reklame-, marketing- og salgskampagner og til at analysere effektiviteten af ​​disse kampagner;
  5. vedrørende de oplysninger, der er nødvendige for behandlingen af ​​bøder, til politiet, domstolene eller til udenlandske modparter i tilfælde af bøder er modtaget eller overtrædelsen er sket i udlandet;
  6. til vores partnere eller vores koncern, især for at give dig mulighed for at indsamle loyalitetspoint, når du er medlem af deres program:

 

Liste over Europcar Mobility Groups partnere:

 

-        AAdvantage

-        Accor Hotel

-        Aeroflot

-        Air Europa

-        American Express belønninger

-        Asia Miles

-        Biglife SDN BHD (Air Asien)

-        Delta Airlines

-        Ecos Mobility & Hospitality Private Limited

-        Emirates SkyWard

-        Finnair Plus

-        Fly SAS

-        Flying Blue

-        Gulf Air Falcon Flyer

-        Lufthansa

-        Melia Rewards

-        Miles & More

-        Oman Air Sindbad

-        Qatar Privilege Club

-        Radisson Rewards

-        Routes Biludlejning

-        Royal Air Maroc

-        Shouqi Biludlejning og leasing Limited Liability Company

-        Silvercar

-        Singapore Krsiflyer

-        TAP Miles & Go

-        Times Mobility Co LTD

-        Turkish Airlines

-        Ubeeqo

-        UIA Panorama Club

 

 

 

Vi kan også videregive dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende love og regler til de relevante myndigheder.

 

Brug af Facebook

Alle Facebook-funktioner og tjenester, der er tilgængelige på vores websted eller applikationer, er underlagt Facebooks privatlivspolitik, som du kan læse for at få flere oplysninger om dine rettigheder og indstillinger.

Ved at bruge et af vores websted / applikationer kan du:

  • Bruge Facebook-sociale plug-ins, såsom "ligesom" eller "del" vores indhold på Facebook-platformen;
  • Accepter cookies fra vores websted eller applikationer (også kendt som "Facebook Pixel"), som hjælper os med at forstå dine aktiviteter, herunder oplysninger om din enhed, hvordan du bruger vores tjenester, de køb, du foretager, og de annoncer, du ser, uanset om hvis du ikke har en Facebook-konto eller er logget ind på Facebook.

Når du bruger disse Facebook-funktioner, indsamler vi data, der hjælper os med at:

  • Vis annoncer, der kan være af interesse for dig på Facebook (eller Instagram, Messenger eller enhver anden Facebook-tjeneste);
  • Mål og analyser effektiviteten af ​​vores websted, applikationer og reklamer.

Vores retsgrundlag for disse behandlinger er enten dit samtykke eller vores legitime interesse, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a eller litra f.

 

4.2 Internationale overførsler

For at kunne tilbyde dig vores produkter og tjenester kan vi bruge tjenesteudbydere, der er placeret uden for EU/EEA (især i USA, Storbritannien, Marokko og Israel). I tilfælde af at køretøjet er reserveret i udlandet, overføres data til det pågældende land for at kunne tilbyde dig vores mobilitetsløsninger.

Afhængigt af omstændighederne kan nogle modtagere være placeret i lande, der er anerkendt af Europa-Kommissionen som et passende niveau for beskyttelse af personoplysninger. Under alle omstændigheder har vi implementeret passende beskyttelsesforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelser, herunder sikret det nødvendige overførselsgrund (fx EU Kommissionens Standard Kontrakter).

For mere information om de lande, som dine personoplysninger kan overføres til, deres databeskyttelsesniveau og de potentielle foranstaltninger, der er implementeret af Europcar, skal du klikke her.

 

5 Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares i forskellige perioder afhængigt af formålet med den pågældende behandling:

Formål med behandlingen

Opbevaringsperiode

Oprettelse og styring af din kundekonto

I hele forretningsforholdet og 5 år efter afslutningen af forretningsforhold.

Administrationen af ​​din reservation og lejekontrakt især til:

  • bekræftelse, ændring eller annullering af din reservation;
  • for at kommunikere med dig angående din reservation og leje (for eksempel at give dig information om din reservation og leje, sende dig påmindelsesmeddelelser, før du returnerer dit køretøj, for at besvare dine spørgsmål eller forslag);
  • administrere din leje;
  • administrere dine betalinger og fakturaer;
  • administrere opkrævning af skyldige beløb (inklusive efterfølgende omkostninger såsom bøder for trafikovertrædelser og/eller erstatning for skader på køretøjet);
  • håndtering af krav; og/eller
  • køb og administrere forsikring til dit køretøj xi. købe og administrere forsikring til dit køretøj.

I 5 år efter afslutningen af​​reservationen, herunder i medfør af opbevaringspligten i bogføringsloven

iv.         Administration af forretningsrelaterede dokumenter (fx faktura, ordrer, elektronisk indgåede kontakter, mv.).

Opbevaring af bogføringsmateriale i 5 år fra afslutningen af indeværende regnskabsår.

v.         Kontrol af dit kørekort.

Denne validering kan udføres (i) manuelt af vores kundeserviceafdeling eller (ii) ved hjælp af en ansigtsgenkendelsesenhed.

Data opbevares i en periode på 12 måneder. I tilfælde af skader eller lovovertrædelser mod ejendom, efterforskning af skader og ulykker forårsaget af køretøjet, kan personoplysninger opbevares, indtil sagerne er løst (herunder indtil afslutningen af ​​enhver tvist eller retssag).

Bekæmpelse af kreditkortsvindel-

13 måneder efter sidste betaling samt opbevaring af bogføringsmateriale i 5 år fra afslutningen af indeværende regnskabsår.

Bekræftelse af at du ikke er registreret på en international sanktionsliste (særligt lister udarbejdet og administreret af: (a) den amerikanske stat (inkl. OFACs liste over borgere fra særligt udvalgte lande og personligt sanktionerede personer) og lister fra det amerikanske udenrigsministerium; (b) FN’s sikkerhedsråd, (c) EU og EU medlemsstater (inkl. EU’s konsoliderede liste af personer underlagt EU’s finansielle sanktioner); og (d) Storbritannien (inkl. UK’s Office of Financial Sanctions Implementation (“OFSI”) konsoliderede liste af personer underlagt finansielle sanktioner).

I 5 år efter indsamlingen af data.

Gennemførelse af tilfredshedsundersøgelser for at forbedre din oplevelse med vores produkter / tjenester.

3 år fra vores sidste kontakt

Chat i realtid på vores hjemmeside.

3 år fra vores sidste kommercielle kontakt

Udførelse af forretningsudviklings- og marketingaktiviteter, herunder:

  1. afsendelse af e-mails og SMS’er medsærlige tilbud og kampagner;
  2. registrering af din lejehistorik for at foreslå vores produkter og tjenester til dig, når du søger efter nye reservationer eller sende dig særlige tilbud og fordele;
  3. styring af dit loyalitetsprogram og medlemskort;
  4. organisering af konkurrencer og lodtrækninger;
  5. v - afsendelse af e-mails om en reservation, vi ikke har gennemført, eller om status for dine reservationsanmodninger;
  6. vi - styring og opdatering af prospektdatabasen.

- hvis du er Europcar-kunde, 3 år efter afslutningen af ​​forretningsforholdet med Europcar.

- Hvis du ikke er Europcar-kunde, 3 år fra indsamlingen af ​​dine personoplysninger eller fra sidste gang du anmodede om oplysninger fra os.

Administration af ​​bøder for trafikforseelser, især for:

- overførsel til det nationale agentur for automatisk behandling af overtrædelser identiteten på den vigtigste driver, der er nævnt i lejekontrakten.

I den nødvendige tid til at identificere den fører, der er ansvarlig for at begå den lovovertrædelse, der giver anledning til overtrædelsen. Relevante oplysninger kan dog opbevares i en længere periode.

Styring og vedligeholdelse af en liste over kunder med visse kontraktmæssige risici med hensyn til:

  • betalingshændelser, der resulterer i retssager;
  • trafikulykker eller gentagne skader;
  • upassende eller truende adfærd overfor vores medarbejdere eller øvrige kunder; og/eller
  • - brugen af ​​vores køretøjer i strid med de generelle lejevilkår.

3 eller 5 år fra datoen for oprettelse eller ændring af den sidste leje og afhængigt af den konkrete kontekst.

 

Videoovervågning i vores lokaler.

Et par dage op til maks. 30 dage i overensstemmelse med tv-overvågningsloven.

Analyse af navigationsdata på vores hjemmeside og mobile applikationer.

Der henvises til vores cookiepolitik.

 

6. Hvilke rettigheder kan du udøve i forbindelse med behandling af dine personoplysninger?

Inden for grænserne og betingelserne i henhold til de gældende ret, kan du:

  • få adgang til dine personoplysninger og få yderligere oplysninger om karakteristika ved den behandling, vi udfører;
  • få dine personoplysninger rettet, opdateret og slettet, idet det specificeres, at sletning kun kan udføres, når (i) data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, hvortil de blev behandlet, (ii) du trækker dit samtykke tilbage, og der er ikke er andet retsgrundlag for behandlingen, (iii) du modsætter dig behandlingen af ​​dine personoplysninger, og der er ingen tungtvejende legitim grund til fortsættelse af behandlingen (iv) det er fastslået, at dine personoplysninger er blevet behandlet ulovligt, og (v) personoplysningerne skal slettes for at overholde en af ​​vores retlige forpligtelser;
  • du modsætter behandlingen af ​​dine personoplysninger baseret på legitime interesser, som du kan kontrollere ved at kigge på tabellen vist i afsnittet “Til hvilke formål behandler vi dine personoplysninger ”og især kolonnen“ Juridisk grundlag for behandlingen”;
  • du modsætter behandlingen af ​​dine personoplysninger til kommercielle formål;
  • modtage de personoplysninger, du har givet os og bede os om at videregive dem til en tredjepart, når behandlingen af​​dine personoplysninger (i) er blevet udført på automatiserede måder, og (ii) er baseret på dit samtykke eller på udførelsen af ​​en kontrakt, der er bindende for os;
  • anmod om begrænsningen af behandlingen af ​​dine personoplysninger, hvilket betyder, at vi ikke er i stand til at bruge dine personoplysninger i en defineret periode. Du kan udøve denne ret, når:
    1. du bestrider nøjagtigheden af​​dine personoplysninger i en periode, der giver os mulighed for at verificere nøjagtigheden af ​​dine personoplysninger;
    2. behandlingen af​​personoplysninger er ulovlig, og du gør indsigelse mod sletningen af ​​dine personoplysninger og i stedet kræver, at deres anvendelse begrænses;
    3. vi har ikke længere brug for dine personoplysninger, men de er stadig nødvendige for oprettelse, udøvelse eller forsvar af retskrav;
    4. du modsætter dig behandlingen af​​grunde, der vedrører din særlige situation, mens vi kontrollerer, om de legitime grunde, der forfølges af Europcar har forrang for dine egne;
  • trække dit samtykke tilbage til behandling baseret på dit samtykke; og/eller
  • indgive en klage til en tilsynsmyndighed. I Danmark er dette Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Tlf. 33 19 32 00, dt@datatilsynet.dk.

 

7. Hvordan udøver du dine rettigheder?

Hvis du vil vide mere om bestemmelserne i denne fortrolighedspolitik eller kontakte vores databeskyttelsesofficer, kan du også skrive til os på følgende adresse

Europcar Danmark (Østergaard Biler A/S)
Jens Baggesens Vej 90N
8200 Aarhus N

eller via e-mail til: dpo@europcar.com

For at udøve dine rettigheder skal du bevise din identitet ved tydeligt at angive dit efternavn, fornavn, id og alle nyttige oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig (såsom sted og dato for din sidste biludlejning). Du skal også give os den e-mailadresse eller den fysiske adresse, som du vil have svaret til.

 

8. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Europcar er forpligtet til at beskytte de oplysninger, den indsamler via dette websted.

Især benytter Europcar passende fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret eller ulovlig behandling, utilsigtet tab eller ødelæggelse af eller beskadigelse af dine personoplysninger.

Europcars systemer er konfigureret med datakryptering eller krypteringsteknologier og industristandard firewalls. Når du sender personlige oplysninger til et Europcar-websted over internettet, er dine data beskyttet af "Transport Layer Security" (TLS) -teknologi for at sikre sikker transmission.

Enhver kreditkorttransaktion, du foretager via Europcar-websteder, sker via vores sikre serverteknologi. Denne teknologi bemærker især:

  1. Understøtte din browser i, at dine data sendes til den korrekte computerserver, og at serveren er sikker;
  2. koder data, så de ikke kan læses af andre end den sikre server;
  3. kontrollerer de data, der overføres, for at sikre, at de ikke er blevet ændret.

 

9. Hvilke regler gælder for behandlingen af ​​dine personoplysninger, når du klikker på links placeret på vores websted og omdirigerer til vores partnere eller andre sider?

På dette websted finder du forskellige links til vores partners websteder (f.eks. rejsetjenester). Vi vil gerne henlede din opmærksomhed på, at denne fortrolighedspolitik ikke gælder for behandlingen af ​​dine personoplysninger af vores partnere eller andre tredjeparter, som kan forekomme, når du besøger deres websteder, og at vi ikke er ansvarlige for sådanne data forarbejdning. Hvis du ønsker oplysninger om, hvordan disse partnere og tredjeparter behandler dine personoplysninger, opfordrer vi dig til at se deres privatlivspolitikker.

 

10. Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik blev sidst opdateret den 07.06.2021.