Lejebetingelser - Minileasing / SuperFlex, Flex3 og Flex7


Omfang og betingelser:

 • Flexprodukterne (SuperFlex, Flex3 og Flex7) er special produkter hos Europcar, der ikke kan kombineres med rabataftaler og særaftaler med Europcar.

 • Europcar giver ikke returkommission på Flex produkterne. 

Indeholdt i ydelsen:

 • Serviceeftersyn og teknisk vedligeholdelse

 • Almindeligt forbrug af sommerdæk

 • Ejerafgift

 • Ansvars- og kaskoforsikring med selvrisiko på maks. 5.000 kr. pr. hændelse (skade, tyveri, glas og dæk)

Biltype og ombytning:

 • Produktet omfatter en biltype/størrelse, men ikke et bestemt bilmærke og model - medmindre det er beskrevet specifikt!

 • Endvidere forbeholder Europcar sig retten til når som helst, at skifte bilen til en anden tilsvarende biltype med 7 dages varsel.

 • Kunden kan derfor ikke påberåbe sig retten til kun at ville ombytte til samme bilmærke og model.

Ændring af pris:

 • Ydelsen er i princippet en "off season" pris, der vil gælde fra 1. januar til 31. maj og igen fra 1. sep til 30. nov.
 • Europcar kan dog ændre prisen med 30 dages varsel eller evt. med kortere varsel, hvis nye love og afgifter indføres eller hvis der indtræffer andre hændelser, som måtte påvirke ydelsen.
 • Er din bindingsperiode udløbet, vil der i månederne juni, juli, august og december, med 30 dages varsel, kunne blive tillagt følgende højsæsontillæg:
 1. Gruppe kategorierne O og A fra 0 til 995 kr. pr. md.
 2. Øvrige grupper fra 0 til 1.199 kr. pr. md. 

Afbrydelse af aftale før tid:

 • SuperFlex(1 måneds binding). Aftalen er ubrydelig i 30 dage. Returneres bilen inden de første 30 dage, vil kunden blive opkrævet for de fulde 30 dage.

 • Flex3(3 måneders binding). Returneres bilen før de 90 dage, vil der blive pålagt et afbrudsgebyr svarende til 1 måneds ydelse.

 • Flex7 (7 måneders binding). Returneres bilen før de 210 dage, vil der blive pålagt et afbrudsgebyr svarende til 1,5 måneds ydelse.  

Dækning af selvrisiko. (CDI):  

Ved tegning af selvrisikoforsikring - tillæg kr. 1.020 pr. måned - nedsættes ovennævnte selvrisiko til kr. 0. (ved ønske om denne dækning skal tillæg fremgå af kontraktforside som CDI)

Depositum:

Der indbetales depositum svarende til 1 måneds totalbeløb. Ved anvendelse af Visa/Dankort betales dog depositum svarende til 2 måneders totalbeløb.

Afregning:

Europcar vil foretage en afregning for hver 30 dage over det anvendte kreditkort og afregningskopi fremsendes til ønsket mailadresse.

Kampagnetilbud:

Lejeaftaler for biler i bilgruppe 1, 3, 4, DAP, GAP, HA samt I7A, som påbegyndes på en 3 måneders aftale i perioden fra og med 1/2-2024 til og med 15/2-2024, skal afsluttes efter en lejeperiode på nøjagtigt 90 dage. Det er ikke muligt at forlænge denne aftale, og i tilfælde af bilens returnering før de 90 dage, vil aftalen stadig blive afregnet for den fulde periode på 90 dage. Europcar forbeholder sig retten til at levere en alternativ bilgruppe i udleveringsperioden med mulighed for at bytte til den oprindeligt bookede bilgruppe på et senere tidspunkt. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud fra Europcar.

Lejeaftaler for biler i bilgruppe A, CA, FHA samt HA, som påbegyndes i perioden fra og med 27/12-2023 til og med 30/12-2023, skal afsluttes efter en lejeperiode på nøjagtigt 90 dage. Det er ikke muligt at forlænge denne aftale, og i tilfælde af bilens returnering før de 90 dage, vil aftalen stadig blive afregnet for den fulde periode på 90 dage. Europcar forbeholder sig retten til at levere en alternativ bilgruppe i udleveringsperioden med mulighed for at bytte til den oprindeligt bookede bilgruppe på et senere tidspunkt. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud fra Europcar.

 

Se også de generelle lejebetingelser

 

Book direkte

Har du spørgsmål?

Telefon: 

33 55 99 15

E-mail: 

customersupport@europcar.dk

Her kan du bestille SuperFlex, Flex3 eller Flex7

Book direkte

Du kan også prøve DuoFlex hvor du har 2 forskellige biler i dit abonnement

Læs mere