Lej en weekendbil

Fra fredag kl.14.00 til mandag kl.8.00. Se prisen online - inkl. 275 km., moms og forsikring.

Book din weekendbil ved at bruge formularen øverst på denne side.

Nyd friheden i en lejebil

Når weekenden byder på familiebesøg og den offentlige transport synes al for besværlig, eller når du skal på miniferie, kroophold eller noget helt tredje med dine venner, veninder eller kæreste, så kan leje af en weekendbil være en rigtig god løsning.

Med en lejebil bliver din weekend ikke forstyrret af upålidelig offentlig transport og frygten for ikke at nå alting til tiden. Du henter blot din weekendbil allerede fredag (fra kl. 16.00) og behøver først at aflevere weekendbilen igen mandag morgen senest kl. 8.00 hos dit lokale Europcar udlejningssted. Det er nemt og bekvemt, og du kan sågar også tage din lejebil til udlandet henover weekenden.

Leje af weekendbil

Som Danmarks største biludlejningsvirksomhed indenfor korttidsleje og leasing af personbiler tilbyder Europcar selvfølgelig også weekendbilleje. Når du skal på weekendtur, kan vi hos Europcar tilbyde dig weekend priser på leje af personbil eller måske en minibus. Leje af weekendbil behøver hverken at være dyrt eller besværligt. Hos Europcar kan du nemt og bekvemt benytte dig af vores leje af bil hen over en enkelt weekend.

Alle biler fra Europcar gennemgår jævnligt et sikkerhedstjek, så du er sikret så let billeje som muligt. Derudover skifter vi løbende vores personbiler ud, og det vil typisk være den nyeste model, du lejer. Vi fornyer flåden af lejebiler med kortere interval, end fabrikanterne anbefaler, men Europcar går højt op i, at personbilerne kører problemfrit. Derfor har du ingen bekymringer, når weekendturen afhænger af en lejebil fra Europcar. Du kan altid være sikker på, at få en weekendbil i god stand.

Weekendpriser på billeje

Priserne på weekend billeje hos Europcar er inkl. 275 km, moms og forsikring og starter fra kr. 870. Priserne er gældende ved online bestilling. Bemærk, at der kan være begrænset antal biler, så bestil gerne i god tid, hvis du vil sikre dig en ledig weekendbil. Der kan forekomme restriktioner i forbindelse med specifikke helligdagstilbud og kampagnetilbud på leje af weekend bil.

Leje af personbiler

Europcar anbefaler dig at reservere din weekend-lejebil på forhånd. Det er ganske gratis, og du undgår unødig ventetid. Europcar har løbende tilbud på weekendbiler. Kontakt din lokale udlejer og hør nærmere, eller book din weekend lejebil online allerede i dag.