Move to Explore Danmark med rabat fra 20. aug - 16. sep 2018


Oplev uventede steder tæt på dig?

Vidste du, at der findes en ny trend? Staycation. Forlæng sommeren med flere weekend moments og gå på opdagelse på fantastiske steder tæt på dig. Med vores Danmarkstur er hele verden inden for rækkevidde med bilen.

Tilbuddet gælder fra fredag kl. 16.00 til mandag kl. 8.00 og er inkl. 275 km. moms og forsikring.

Få op til 30% rabat på weekendlejemål i perioden 20. aug - 16. sep. 2018 ved forubetaling online.

Book en weekendbil online og spar op til 30%

Weekendbilleje


Øvrige tilbud:

Lej en weekendbil

Fra fredag kl. 16.00 til mandag kl. 8.00.

Se prisen online - inkl. 275 km. moms og forsikring.

Find din weekendbil, når du booker fra forsiden.

Book din weekendbil online

Nyd friheden i en lejebil...

Hos Europcar tilbyder vi, at du kan leje en weekendbil rigtigt billigt. Når du blot skal bruge en lejebil i weekenden og booker den online. Skal du fx en tur ud af byen eller til familiefest, kan du leje en weekendbil hos Europcar. Du har mulighed for at hente bilen allerede kl 16.00 fredag og du skal først aflevere den mandag morgen kl 8.00. Så kan du køre afsted i din lejebil på det tidspunkt, der passer dig. Alle Europcars lejebiler er sikre og pålidelige, hvilket sikrer, at du får en god oplevelse, når du lejer bil hos Europcar. Vi udskifter ofte vores lejebiler, så når du lejer bil hos Europcar, kan du altid være sikker på at få en lejebil i god stand.

Sådan fungerer det

Tilbuddet gælder en Ford Fiesta el lign. og kun ved bestilling online. Bemærk at priserne ikke er gældende på alle udlejningssteder og at der kan være begrænsninger i forbindelse med specifikke helligdagstilbud og kampagnetilbud. Læs mere om weekendbil eller book din lejebil med det samme.