Prøvebilen – til nyansatte


Prøvebilen - et fleksibelt leasingprodukt til virksomheder med nyansatte

Har din virksomhed oplevet at lease en bil til en medarbejder, der stopper i løbet af sin 3-måneders prøveperiode som nyansat?

Og efterfølgende oplevet at din virksomhed står tilbage med en stor udgift til en leasingbil typisk med en binding på 24 eller 36 måneder?

Den udfordring kan Europcar nu hjælpe din virksomhed med.

Europcar tilbyder et leasingprodukt, Prøvebilen, som har maksimal fleksibilitet fra dag 1 til dag 90 og kan afsluttes gebyrfrit i medarbejderens prøveperiode (de første 90 dage af ansættelsen). 

Jeres virksomhed indgår en leasingaftale med Europcar på Prøvebilens-betingelser, og stopper medarbejderen ikke i prøveprioden, så fortsætter medarbejderen i bilen nemt, bekvemt og gebryfrit i leasingperioden efter de første 90 dage. Samme bil og en del af den samlede aftale, som indgåes med medarbejderen.

FORDELE VED PRØVEBILEN: 

  • OPSIG AFTALEN GEBYRFRIT: Fleksibilitet fra dag 1 til dag 90 og mulighed for at opsige leasingaftalen efter 30 dage ganske gratis og uden gebyrer.

  • FLEKSIBILITET: Skift bil, eller behold den samme bil i hele perioden (Månedsleje + leasing periode). Ved bilskifte i leasingperioden stopper prøvebil-aftalen, og fleksibel leasingaftale på 24,36 eller 48 måneder træder i kraft.

  • SPAR PENGE EFTER 90 DAGE: De første 90 dage betales normal månedspris, og derefter betales en billigere leasingydelse. Differencen fra månedspris til leasingydelsen modregnes i den resterende periode.

Få et tilbud

Kontakt os
E-mail: leasing@europcar.dk

Man - Tors. 08.00 - 16.30
Fre. 08.00 - 16.00

Eller send os en forespørgsel og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel