Er du klar til firmabil på el?

Christian Øien citat

Fremtidens bilmarked vil være domineret af elbiler, og der er god grund til at hoppe med på den grønne bølge – ikke mindst med firmabilerne.

Den seneste prisreduktion fra Tesla er endnu en katalysator for elbilerne, og flere af elbilerne på markedet er blevet en rigtig spændende mulighed for dem, der står foran et skift af firmabil i den kommende periode.

Med et beskatningsniveau der nu bevæger sig ned under 400.000 kr. for flere luksus elbiler, åbner der sig et nyt segment for en stor gruppe af firmabilsbrugere, der tidligere skulle finde deres firmabil i mellemsegmentet.

Man kan diskutere, hvad denne prisreduktion gør for bilbranchen, men det er næsten sikkert, at det kommer til at accelerere omstillingen mod grøn mobilitet – hvilket kun kan tilskyndes.

Vi har samlet 10 eksempler på elbiler, der kan fås til under 400.000 kr. i beskatning, og derfor er blevet tilgængelige for en rigtig stor andel af danske firmabilsbrugere:

•  Volkswagen ID.5

•  Volkswagen ID.4

•  Skoda Enyaq

•  Nissan ARIYA

•  Tesla Model Y

•  Tesla Model 3

•  Renault Megane E-Tech

•  Hyundai Ioniq 5

•  MG Marvel R

•  Xpeng P7

Ovenstående er baseret på priser d. 21. februar 2023 og din firmabils beskatningsgrundlag kan svinge afhængig af udstyr og vil derfor altid skulle beregnes i forbindelse kontraktindgåelse.

Få din elektriske firmabil uden risiko

Hvis du er klar til at være en del af den grønne bølge, kan du med fordel skifte den konventionelle firmabil – eller hele virksomhedens bilflåde – ud med et grønnere alternativ i form af en elbil eller en plugin-hybrid.

Du tager ikke bare din tørn i omstillingens tegn, du sender også et vigtigt signal til din organisation og til dine kunder. Hvis miljø og bæredygtighed spiller en rolle for dig, kan du med en grøn bilpolitik walk the talk. Har du en stor bilflåde, kan valget af elbiler betyde en væsentlig reduktion i klimaaftrykket fra virksomhedens forretningsaktiviteter.

Er du nervøs for at investere i de elektriske biler, fordi fremtiden er usikker – både i forhold til afskrivning, beskatning og den hurtige teknologiske udvikling, der gør elbilerne hurtigere og bedre i en fart, hvor det er svært at følge med? Så kan du overveje at lease virksomhedens firmabiler.

Ved leasing af en elbil får du den elektriske køreglæde, og du bliver en aktiv del af den grønne omstilling uden risikoen for, at bilen taber større værdi, end økonomien kan bære.

 

Vil du høre mere om vores tilbud på leasing af elbiler?

Klik her

Skal du bruge en bil eller varevogn her og nu?

Book direkte

Ønsker du at læse andre af vores artikler?

Læs mere