Måske har du overvejet at leje elbil, men endnu ikke taget springet? Vi har samlet en kør-selv oplevelsesguide i elbil på Fyn til dig, hvis weekenden eller ferien skal fyldes med spændende oplevelser fra danske seværdigheder og attraktioner.

Sådan kommer du afsted på tur i elbil

👉   Find din nærmeste udlejningsstation. Vi har 30+ udlejningsstationer, så du kan finde en tæt på dig.

👉   Vælg en passende elbil til dit behov - lille, mellem eller stor? Se vores udvalg af elbiler og book i dag.

👉   Hent vores samarbejdspartners Q8's opladningsapp, så du nemt kan se ladestationer nær dig på din tur.


Når du lejer elbil hos os, får du altid et ladekabel samt en guide til opladning med, så du nemt og hurtigt kan oplade bilen efter behov. Har du aldrig kørt i elbil før og har spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, så vi kan guide dig. Vi har også samlet de oftest stillede spørgsmål om elbiler, hvor du kan læse mere.

 

1. Terrariet Reptile Zoo

En af Skandinaviens største samlinger af krybdyr finder du i Vissenbjerg på Fyn. Her er der både krybdyr, padder, skorpioner, edderkopper og insekter.

Terrariet fejrer i år 50 års jubilæum og blev tilbage i 1973 nordens første specialzoo. Reptile Zoo kombinerer ekspertviden inden for udstilling og formidling, og fokuserer på at beskytte sjældne krybdyr- og paddearter samt at inspirere besøgende til at gøre en forskel for naturen.

Adresse
Kirkehelle 5
5492 Vissenbjerg

Parkering og opladning
I tilknytning til Terrariet er der flere offentlige parkeringspladser med gratis parkering. Der er mulighed for at oplade elbil på venstre side for indgangen.

Mere information kan findes på deres hjemmeside.

Reptile Zoo

Foto: Silas Orbe

2. Naturama

I den charmerende sydfynske by Svendborg ligger Naturama, som byder på naturhistoriske oplevelser for hele familien. Naturama rummer bl.a. den fynske naturarv og er det ældste naturhistoriske museum udenfor København.

Naturama formidler og præsenterer moderne naturhistorie, hvor du lige nu kan opleve udstillingen 'Rock Fossils on Tour', der forener rockmusik og forsteninger. Her kan du bl.a. blive klogere på Dybhavskrabben 'Macrostylis Metallicola, som er opkaldt efter metalbandet Metallica.

Adresse
Dronningemaen 30
5700 Svendborg

Parkering og opladning
Over for Naturama er der gratis parkering med ca. 100 pladser. Derudover kan du finde en masse ladestandere nær Svendborg by via Q8 Opladningsappen, hvis du har brug for at lade elbilen op, mens du besøger Naturama.

Mere information kan findes på deres hjemmeside.

Naturama

Foto: Mads Dirckinck-Holmfeld

3. Fjord&Bælt

Den maritime by Kerteminde i det nordøstlige hjørne af Fyn er hjemby for Fjord&Bælt Centret, som tilbyder et spændende indblik i dyrelivet i de danske farvande.

Området omkring Kerteminde er særligt kendt for den lille hval marsvinet, og Fjord & Bælt huserer derfor også marsvinet Freja, som med sine 28 år netop er blevet optaget i Guinness rekordbog med titlen som verdens ældste nulevende marsvin.

Adresse
Margrethes Pl. 1
5300 Kerteminde

Parkering og opladning
To minutters gang fra Fjord&Bælt finder du ladestandere til elbiler, så du nemt kan lade elbilen op, imens du er på besøg.

Mere information kan findes på deres hjemmeside.

Marsvin hos Fjord og Bælt

Foto: Mads Dirckinck-Holmfeld