Mangler du inspiration til din næste kør-selv oplevelse i den kolde tid? Lad dig inspirere af vores oplevelsesguide for vintermånederne i Danmark.


Planlæg din kør-selv tur

👉   Find din nærmeste udlejningsstation. Vi har 30 udlejningsstationer, så du kan finde en tæt på dig.

👉   Vælg en passende bil til dit behov - lille, mellem eller stor? Se vores udvalg af biler og book i dag.

👉   Vælger du en elbil, kan du hente vores samarbejdspartners Q8's opladningsapp, så du nemt kan se ladestationer nær dig på din tur.

 
 
Book en bil
 

23. januar 2024: Aarhus Sprint'n'Jump

Dansk atletik er lige nu inde i en ny guldalder, og derfor er det oplagt at tage et smut forbi Danmarks største internationale atletikstævne indendørs i Aarhus. For kun 100 kr. kan du opleve atletik i verdensklasse, hvor de bedste danskere tager imod atleter fra hele verden i kamp om vigtige ranglistepoint. Stævnet afholdes for tredje gang af Aarhus 1900 Atletik og Løb.

Adresse
Havreballe Skovvej 11
8000 Aarhus C

Parkering og opladning
Tæt på Havreballe Skovvej 11 finder du Ceres Park parkeringsplads, hvor der også er ladestandere til elbiler. Parkeringen er gratis alle ugens dage.

Mere information kan findes på Aarhus Sprint'n'Jump.

Sprint n Jump i Aarhus

Foto: Lone Dybdahl

26.-28. januar 2024: Art Herning, MCH Herning

Er du kunstinteresseret, så er Art Herning bestemt et besøg værd. Art Herning er stedet hvor kunstelskere, samlere og gallerister mødes, og du vil som besøgende i Messecentret kunne opleve mere end 40 førende gallerier samt over 250 kunstnere fra både ind- og udland. Der er både mulighed for at købe kunst i forskellige prisklasser samt blive inspireret og påvirket af de mange kunstværker og udtryk.

Adresse
Østergade 37
7400 Herning

Parkering og opladning
MCH Herning Kongrescenter ligger centralt i byen, og ankommer du med bil, så er der gratis parkering ved Kongrescentret.

Mere information kan findes på Art Herning.

Art Herning

1.-3. februar 2024: Northern Winter Beat, Aalborg

Traditionen tro inviterer Northern Winter Beat i Aalborg til en unik musik vinterfestival med det bedste af musik undergrunden fra ind- og udland. Festivalen er en af de få, der finder sted i vinterhalvåret i Danmark, og den har blandt andet til formål at skabe en smule lys i en ellers mørk tid. Festivalen afholdes på både nogle af Aalborgs traditionelle spillesteder som Studenterhuset og 1000Fryd, men også på mere utraditionelle lokationer rundt om i byen som f.eks. i Gråbrødreklosteret, som ligger 3 meter under Algade midt i Aalborg.

Adresse
Gammeltorv 10
9000 Aalborg

Parkering og opladning
Med Aalborgs City appen, som er gratis, er det nemt at finde parkeringsplader og betale for parkering i Aalborg midtby. Du finder bl.a. P-huse ved Salling og Friis Shoppingcenter.

Mere information kan findes på Northern Winter Beat.

Northern Winter Beat

2.-4. februar 2024: Word Festival, Odense

En helt ny kulturfestival ser dagens lys i starten af februar i Odense i 2024. Word Festival har "ordet" som omdrejningspunkt, og festivalen bliver en af de største af sin slags i Danmark med et væld af oplevelser inden for litteratur, forskning, underholdning, politik og samfund. Over 150 events løber af stablen i festivalperioden med besøg af både internationale og nationale kulturpersonligheder.

Adresse
Flere steder i Odense (Se specifikke adresser på Word Festival)

Parkering og opladning
I Odense finder du mere end 4.000 parkeringsplader i bymidten og på havneområdet. I den store parkeringskælder under Thomas B. Thriges Gade finder du 1.000 pladser helt centralt i byen. Her er der ladestandere til el- og hybridbiler. Betalingen foregår med EasyPark eller ParkOne.

Mere information kan findes på Word Festival.

Word Festival, Odense

23.-25. februar 2024: Vinterbaderfestival, Langeland

Vandtemperaturen i februar er på sit absolut laveste, hvilket giver de perfekte forhold til en vinterbaderfestival. Igen i år inviterer Bagenkop på Langeland til festival for vandhunde, der elsker en iskold oplevelse. Udover vinterbadning vil der i festivaldagene bl.a. være saunagus, livemusik, fællesspisning og en masse andet underholdning.

Adresse
Bagenkop Strand

Parkering og opladning
Bagenkop havn har gode parkeringsforhold for både store og små biler. Parkeringen ved havnen har den ideele placering i forhold til Vinterbaderfestivalen. Der er gratis parkering.

Mere information kan findes på Visit Langeland.

Vinterbaderfestival