Kære kunde hos Driveon.net!

Driveon.net er blevet til Europcar Biludlejning.

Driveon.net har siden 2005 været ejet af Europcar/Østergaard Biler A/S, og har indtil nu været drevet som et selvstændigt brand under Europcar Mobility Group i Danmark.

Vi kan nu med glæde oplyse at Driveon.net er blevet lagt sammen med Europcar Biludlejning pr. 1. januar 2022 for derved at kunne tilbyde en endnu større flåde og større netværk, både i København og i resten af landet.

Få 100 kr. til booking på Europcar og tilmeld dig samtidig nyheder og tilbud fra Europcar.

 

Hvad betyder det for mig som kunde?

Sidste dag med udlejning fra Driveon.net var d. 31. december 2021. Fra d. 1. januar 2022 foregår al udlejning og service fra Europcars afdeling på Gammel Kongevej 13 i København.

Det betyder at biler og varevogne fremadrettet skal betilles direkte hos Europcar.

Europcar er Danmarks største biludlejningsvirksomhed indenfor korttidsleje og leasing af personbiler, vare- og lastbiler samt busser op til 9 personer. Bilflåden udgør ca. 7.000 biler fordelt på 32 afdelinger. Europcar er blandt verdens største biludlejningsselskaber med over 300.000 biler i mere end 140 lande. Du finder os i alle større byer samt lufthavne.

For dig som kunde betyder dette, at du fremover får et endnu større udvalg af biler at vælge imellem til lige netop dit behov, samt større fleksibilitet til afhentning og ikke mindst sikkerhed for service via det store stationsnetværk.

 

Sådan gør du når du skal booke fra lørdag d. 1. januar 2022

Fra denne dato kan du nemt booke din bil via www. europcar.dk. Dette gælder både ved reservationer i København og i resten af landet.

 

Velkendte ansigter

Når du fra d. 1. januar 2022 afhenter din bil på Gammel Kongevej 13 i København, vil ikke alt være nyt. Flere af vores dygtige medarbejdere fra Drioven.net vil nemlig være at finde hos Europcar fremadrettet. Dette gælder bl.a. for Jannick Schärer, der i mange år har stået i spidsen for Driveon.net og som nu har påtaget sig rollen som Station Manager på Europcars station i København.

 

Kontakt Europcar København

Gammel Kongevej 13
1610 København V
E-mail: koebenhavn@europcar.dk
Tlf.: +45 33 55 99 00

 

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe hvis du har spørgsmål.

 

 

 

Tilmeld dig Europcar nyhedsbrev og få 100 kr. i rabat:

Book bil hos Europcar: